Scholingsaanbod

image_pdfimage_print

Novilo begeleidt basisscholen in het creëren van een plek voor getalenteerde en hoogbegaafde leerlingen. Op de eerste plaats staat het welzijn van de leerlingen. Daarnaast zijn productiviteit, het behalen van kerndoelen en het aanleren van vaardigheden bij ieder kind voor Novilo van groot belang.

Deze begeleiding geven we vorm door teamtrajecten, opleidingen en kenniscolleges over uiteenlopende onderwerpen als perfectionisme, faalangst, onderpresteren, signaleren, differentiëren en klassenmanagement.

Klik voor een overzicht van ons scholingsaanbod. Kijk ook eens rond in onze webshop met allerlei boeken en colleges.

Hoe kun je als leerkracht met 30 leerlingen in een klas, waaronder verschillende leerlingen met een rugzakje, toch een plek creëren voor begaafde en getalenteerde leerlingen? Novilo biedt oplossingen om op korte termijn meer rendement te halen uit de tijd die je als school en als leerkracht in je (getalenteerde) leerlingen investeert.

Voor leerkrachten en andere teamleden van de basisschool biedt Novilo een eenjarige opleiding tot talentbegeleider. Heb je interesse in de opleiding? Bekijk ons opleidingsaanbod.